top of page


Lumbaal reset massage 

Veel cliënten in mijn praktijk komen omdat zij last hebben  van de onderrug.

Door verschillende therapie vormen ​te combineren ontstond de perfecte combinatie namelijk de Lumbaal reset massage.

Een combinatie van massage, aromatherapie , Doornmethode en  reflex van de therapie evt., aangevuld met cupping massage.


Doelstelling:

reflexzonethearapie op de reflex zones van o.a.  de rug wordt gegeven met als doelstelling  het zelf herstellend  vermogen  van het lichaam te  activeren .

Door massage in combinatie met de Doornmethode wordt het lichaam uitgenodigd om de  benen, knieën, enkels, heupen, si-gewricht en wervels weer in de juiste positie te zetten. 

Daarnaast wordt ook het bindweefsel op en rond de wervels gemasseerd met als doelstelling dat het wordt losgemaakt en de doorbloeding beter wordt waardoor spieren en gewrichten soepeler worden .

oefeningen

simpele oefeningen voor de onderrug krijgt u mee als ''huiswerk 


De metamorfose massage 

de metamorfose massage is een massage op het hoofd, de handen, en de voeten de in rust en stilte word gegeven

Zit u midden in verandering (scheiding, ontslag, zwangerschap, verhuizing, etc. ) of hebt u juist behoefte aan verandering maar weet u niet goeds hoe u daar richting aan kunt geven en lukt het niet om stappen  te zetten ?

Probeert u de antwoorden te vinden in het hoofd en zegt uw gevoel iets anders dan u  verstand waardoor u niet de juiste keuzes kunt maken ? 

Zitten denkpatronen en overtuigingen u inde weg ? 

kunt u 1 of meer van deze vragen beantwoorden met ja dan is deze massage echt iets voor u. 


Naast het feit dat deze behandeling super ontspannend is brengt het ook denken en voelen weer in Balance waardoor u beter verandering kunt omgaan , overtuigingen die niet meer dienen kunt loslaten en keuzes kunt maken en stappen kunt zetten die beter bij u passen. 

* ieder mens is anders en reageert anders op de massage , dus bovenstaande is ervaring en geen gezondheidsclaim .

bottom of page