top of page

Welkom bij Chez Pauline, bij ons kunt u terecht voor uiterlijke en innerlijke beauty en welzijn,

Momenteel leven we in een haastige en onrustige tijd. Er wordt veel van ons verwacht, soms teveel zodat we niet meer aan onze welverdiende rust toekomen. De natuur en ons milieu vraagt ons om na te denken. Wat nu verder, hoe gaan we goed voor onszelf zorgen en welke stappen ondernemen we dan ?

Bij Chez Pauline bieden we een totaal concept aan dat gebaseerd is op jouw welzijn

Jouw innerlijk en uiterlijk.

Krijgt bij ons 100 % aandacht. Ons motto is dan ook : WE CARE FOR YOUR BODY, maar dan wel op zo’n manier dat we het woordje RESPECT niet uit het oog verliezen !

Respect voor jou en Respect voor het milieu om ons heen. We werken uitsluitend met biologische, natuurzuivere en eerlijke producten o.a. van Weleda.

Weleda is op het gebied van biodiversiteit en eerlijke handel zijn tijd ver vooruit. De ingrediënten die verwerkt worden in hun producten zijn allen afkomstig uit dat land waar de plant het gunstigste klimaat heeft om te groeien, bovendien worden de boeren begeleid en ontvangen zij een eerlijke prijs voor hun product. Ook over de verpakkingen is goed nagedacht, biologisch afbreekbaar en geen onnodige toevoegingen. Inmiddels bestaat Weleda dit jaar alweer 100 jaar, een betrouwbaar merk dus. En heeft het vele keurmerken ontvangen op het gebied van o.a. eerlijk , vegan en biologisch

Een bezoek aan onze salon is altijd weer bijzonder en een feestje. We werken bij alle behandelingen holistisch d.w.z. we kijken naar de mens in het geheel. Onze massages zijn niet standaard maar elke behandeling is gebaseerd op wat jij op dat moment nodig hebt. Zo kan het zijn dat je je erg gespannen voelt of dat je erg moe bent, je lusteloos bent of je niet lekker in je vel zit, je niet goed slaapt of hyperactief bent, vul zelf maar in, wij passen jouw massage hierop aan. (als jij dat wilt natuurlijk , want jij staat op vanaf het moment dat je bij ons de salon in komt in het middelpunt !

De behandelingen die bij ons mogelijk zijn :

(holistische ) gezichtsbehandelingen

voetreflex therapeutische behandelingen

lichaamsmassage

biotensor

spierversteviging na bijvoorbeeld een blessure, operatie of na het afvallen

moxa behandelingen

metamorfose massage

reiki behandeling en Reiki opleidingen

aura/chakra behandelingen.

Neem rustig een kijkje in de website en laat je verrassen . Heb je hierna nog vragen of wil je een afspraak maken , maak dan gebruik van het contact formulier of geef een belletje.

CHEZ PAULINE…...VOOR EEN AFSPRAAK MET JEZELF !


bottom of page