top of page

Feeling good kuur

Soms kan er een periode in je leven zijn dat de balans ver te zoeken is. Beetje bij beetje kom je erachter dat je niet meer in harmonie bent met jezelf, eigenlijk dat je jezelf steeds vaker voorbij loopt. Je kan niet meer tot rust komen, krijgt allerlei lichamelijke kwalen, kan soms emotioneel reageren op de “gewoonste “ dingen, slaapt slecht, je voelt je uitgeteld, bent moe en dan vooral geestelijk, je hebt vaak hoofdpijn ………….kortom je voelt je niet goed in je vel !

Het maakt niet uit waardoor je in deze gemoedstoestand terecht bent gekomen, het kan zijn door verlies van een dierbare, stress op je werk, een scheiding, gebeurtenissen van vroeger die je niet goed hebt kunnen verwerken en die je nu parten spelen, moeilijkheden in je gezinsleven, het gaat erom dat je graag weer de oude , gezellige ik wilt worden , die weer positief in het leven staat en de kracht heeft om voor zichzelf op te komen.

De Feeling Good kuur is een kuur van 3 maanden waarin je jouw balans weer terug vindt. Het is geen standaardkuur maar wordt samengesteld naar wat voor jou belangrijk is om weer goed in je vel te zitten. Om weer tot rust te komen en verder te kunnen.

Als eerste hebben we een intakegesprek en aan de hand hiervan stel ik voor jou de kuur samen, hierbij maak ik gebruik van diverse technieken zoals massages, detoxing, reiki, voetreflexmassage, lymfedrainage , aura/chakra healing, , hypnotherapie en counseling. In 3 maanden tijd vind je weer de rust en de kracht om positief in het leven te staan. De kuur bestaat uit 10 behandelingen , elk van 60 minuten. Kuurprijs € 395,-

Losse behandelingen € 45,-

bottom of page