chez pauline

we care for your body

Wat is Biostimulatie?
De technieken achter Ultratone verklaard

Vele functies van het lichaam worden gecontroleerd door neurologische elektronische impulsen. Deze impulsen worden natuurlijkerwijs door onze hersenen uitgezonden naar specifieke organen. De Ultratone Programma’s imiteren eenvoudigweg elk van deze specifieke impulsen om diverse resultaten te behalen op het gebied van onder andere afslanken, spieropbouw, spiertonus, cellulite vermindering en een non-chirurgische facelift.

Elk Ultratone Programma zendt de juiste opeenvolging van signalen uit om de correcte parameters te produceren. Ter illustratie, wanneer u sportoefeningen doet zorgen natuurlijke impulsen ervoor dat uw spieren zich samentrekken en ontspannen. Biostimulatie van Ultratone simuleert deze natuurlijke impulsen om ervoor te zorgen dat spieren zich samentrekken en ontspannen in een patroon zoals dat tijdens regulier sporten gebeurt, maar met een lager risico op overbelasting of vermoeidheid. Om deze reden kan een Ultratone behandeling specifieker, langduriger en efficiënter worden ingezet dan traditionele lichaamsbeweging.


Verschillende Biostimulatie Impulsen

Anders dan bij conventionele elektronische Body Shapers, die slechts monotone repetities van hetzelfde signaal voortbrengen, Bestaat elk Ultratone programma uit een specifieke opeenvolging van Biostimulatie impulsen die worden afgestemd op uw gewenste resultaten. Hieronder een aantal verschillende Biostimulatie impulsen.1. Warmup               16. Myofirming
2. Microcirculatie     17. Myotightening
3. Bloedcirculatie      18. Myolifting
4. Oxygenation         19. Myostrengthening
5. Capillarisation      20. Myobuilding
6. Epidermal            21. Myotraining
7. Biodermal            22. Myoshaping
8. Lymfedrainage    23. Myostamina
9. Ontgiften            24. Myoendurance
10. Rejuvenation     25. Myorecovery
11. Recovery           26. Collagenase
12. Anti Cellulite     27. TENS
13. Electrolypolisis  28. Endorphin
14. Fat Reduction    29. Massage
15. Myotoning        30. Warmdown

Deze opeenvolgende fases reproduceren de lichaamseigen impulsen met een continu veranderend patroon van pulsbreedte, golfwijdte, frequentie, interval en intensiteitniveau. Hierdoor worden de meest effectieve behandelingen geboden om te  voldoen aan alle lichaams- en gelaatsvormende eisen. Om deze natuurlijke type neurologische activiteit te imiteren heeft Ultratone door microprocessor gecontroleerde programma’s geïntroduceerd die automatisch variëren en door vele verschillende instellingen circuleren. Net als bij regulier sporten is er een Warmup en een Warmdown modus geïncorporeerd om volledig ontspannen een Ultratone behandeling te ondergaan. Gecombineerd met een evenwichtig voedingspatroon behaalt u de best mogelijke resultaten.